Hemijski tretmani

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Vaše vozilo je investicija koja zahteva redovno održavanje. Kao alternativa mehaničkom servisiranju, mnogi problemi vezani za Vaše vozilo mogu da se reše ili da budu sprečeni korišćenjem hemijskih tretmana koji su: efikasni, ekonomični i jednostavni za upotrebu. Lav auto nudi sledeće hemijske tretmane koji uspešno rešavaju probleme:

Čišćenje dizni benzinskih motora

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Savremeni benzinski motori gotovo po pravilu imaju sistem za ubrizgavanje goriva umesto zastarelih karburatora. Na kraju sistema se nalaze elektomagnetni ventili - brizgaljke, čiji je zadatak da rasprše mešavinu goriva i vazduha u obliku finog mlaza.

Čišćenje DPF filtera Wynns tretmanom

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Filter dizel čestica (DPF) ugrađeni u novija dizel vozila namenjeni su prečišćavanju izduvnih gasova odnosno zadržavanju čestica čađi koje nastaju sagorevanjem goriva. Neki filteri su napravljeni da se periodično menjaju kada se napune (zapuše) dok su drugi dizajnirani da sagore čestice – sistemi sa regeneracijom filtera.

Čišćenje sistema goriva Wynns tretmanom

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna

Brzo i efikasno čišćenje kompletnog sistema za gorivo, bez rasklapanja motora. Ovim tretmanom se čisti sistem za gorivo i obnavljaju performanse svih tipova benzinskih i dizel motora, smanjuje potrošnja i emisija štetnih gasova.

Servis turbine dizel motora wynns

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Wynn's Diesel Turbo Serve je snažan tretman za čišćenje zapeklih naslaga čađi sa izduvne strane dizel turbo-punjača. Ove naslage koje se talože na lopaticama turbine onemogućavaju pravilan rad turbo punjača i kao posledica, javljaju se sledeći problemi:

Servis usisne grane Wynns

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Winn's Air Intake Cleaner je posebno snažan tretman za uklanjanje zapeklih naslaga čađi sa usisne grane dizel ili benzinskih motora. Ove naslage onemogućavaju pravilan dovod vazduha, remete rad EGR ventila i uzrokuju turbulencije vazduha. Kao posledica navedenih problema javlja se nepotpuno sagorevanje, trzaji, nemiran rad u praznom hodu i prekidi u radu motora.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga