Servis automatskih menjača

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija
Servis automatskih menjača

Redovan Servis automatskih menjača podrazumeva zamenu ulja automatskog menjača i zamenu filtera ulja automatskog menjača. Servis spada u redovne periodične servisne intervencije i neophodno je odraditi u predviđenom intervalu. U pojedinim slučajevima je potrebno odraditi i ispiranje menjača od naslaga koje mogu uzrokovati nepravilnosti u radu automatskih menjača. Preventivnim servisom se mogu sprečiti ozbiljni i veoma skupi kvarovi.

Servis automatskih menjača donosi sledeće prednosti:

  • Brza i tačna promena brzina
  • Poboljšana udobnost vožnje
  • Zaštita od preranog habanja
  • Održanje vrednosti i funkcije menjača
  • Jeftina opcija nasuprot skupih popravki

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Ispiranje automatskih menjača se preporučuje kao prvi korak ka rešavanju problema u radu automatskih menjača. Tokom rada, usled taloženja nečistoća, mogu da se stvore naslage koje onemogućavaju normalan rad automatskog menjača. Time se komponente brže troše, brzine se teže menjaju, skraćuje se radni vek i stvaraju se naslage koje mogu uzrokovati teže i skupe kvarove.

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna

U redovan servis može da se uvrsti i zamena filtera ulja automatskog menjača ukoliko je moguće zameniti filter bez skidanja ili rasklapanja automatskog menjača. Servis spada u redovne periodične servisne intervencije i obavlja se u preporučenom intervalu.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga