Servis auto klima

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Redovno servisiranje auto klima je od vitalnog značaja za ispravno funkcionisanje klima uređaja u vozilu. Time se održava tehnička ispravnost i produžava trajanje kompresora i ostalih delova sistema klime. Servisiranje je poželjno obaviti svake godine i to pre početka sezone. U redovan servis auto klime spada i dezinfekcija klima uređaja odnosno antibakterijsko čišćenje ventilacionih kanala i isparivača klime kao i zamena polen filtera. Redovnim održavanjem auto klime omogućava se njen ispravan rad.

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna

Profesionalni tretman dezinfekcija auto klime Wynn’s Airco-Clean je na svetskom tržištu jedinstven po vrhunskom kvalitetu i efikasnosti! Ultrazvučno raspršivanje proizvoda Wynn’s Airco-Clean, obezbeđuje se potpuna i garantovana dezinfekcija kompletnog sistema klime i ventilacionih kanala.

Servisiranje auto klima

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Najčešće pritužbe na rad auto-klima uređaja se odnose na njegovu smanjenu efikasnost, ili pojavu pojačane buke i neprijatnih mirisa prilikom korišćenja. Redovan servis auto klima uređaja na vašem vozilu omogućava se njegov ispravan rad, produžava trajnost kompresora i ostalih delova sistema.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga