Servis auto klima

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Redovno servisiranje auto klima je od vitalnog značaja za ispravno funkcionisanje klima uređaja u vozilu. Time se održava tehnička ispravnost i produžava trajanje kompresora i ostalih delova sistema klime. Servisiranje je poželjno obaviti svake godine i to pre početka sezone. U redovan servis auto klime spada i dezinfekcija klima uređaja odnosno antibakterijsko čišćenje ventilacionih kanala i isparivača klime kao i zamena polen filtera. Redovnim održavanjem auto klime omogućava se njen ispravan rad.

Profesionalni tretman dezinfekcije klima uređaja tretmanom Wynns AirCo Clean

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Profesionalni tretman dezinfekcije auto klima Wynn’s Airco-Clean je na svetskom tržištu jedinstven po vrhunskom kvalitetu i efikasnosti! Ultrazvučno raspršivanje proizvoda Wynn’s Airco-Clean, obezbeđuje potpunu i garantovanu dezinfekciju kompletnog klima sistema i ventilacionih kanala.

Servisiranje auto klima

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Najčešće pritužbe na rad auto-klima uređaja se odnose na njegovu smanjenu efikasnost, ili pojavu pojačane buke i neprijatnih mirisa prilikom korišćenja. Redovnim servisiranjem klima uređaja na vašem vozilu omogućava se njegov ispravan rad, produžava trajnost kompresora i ostalih delova sistema.

Najnovije

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga