Servis auto klima

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Redovno servisiranje auto klima je od vitalnog značaja za ispravno funkcionisanje klima uređaja u vozilu. Time se održava tehnička ispravnost i produžava trajanje kompresora i ostalih delova sistema klime. Servisiranje je poželjno obaviti svake godine i to pre početka sezone. U redovan servis auto klime spada i dezinfekcija klima uređaja odnosno antibakterijsko čišćenje ventilacionih kanala i isparivača klime kao i zamena polen filtera. Redovnim održavanjem auto klime omogućava se njen ispravan rad.

Profesionalni tretman dezinfekcije klima uređaja tretmanom Wynns AirCo Clean

Profesionalni tretman dezinfekcije auto klima Wynn’s Airco-Clean je na svetskom tržištu jedinstven po vrhunskom kvalitetu i efikasnosti! Ultrazvučno raspršivanje proizvoda Wynn’s Airco-Clean, obezbeđuje potpunu i garantovanu dezinfekciju kompletnog klima sistema i ventilacionih kanala.

Servisiranje auto klima

Najčešće pritužbe na rad auto-klima uređaja se odnose na njegovu smanjenu efikasnost, ili pojavu pojačane buke i neprijatnih mirisa prilikom korišćenja. Redovnim servisiranjem klima uređaja na vašem vozilu omogućava se njegov ispravan rad, produžava trajnost kompresora i ostalih delova sistema.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga