LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Kaiševi GATES

gates_kaisevi

Svi Gates-ovi proizvodi zadovoljavaju ili čak prevazilaze zahteve za prvu ugradnju, tako da je u automoto industriji ime Gates sinonim za prvoklasan proizvod koji zadržava sve svoje karakteristike u različitim radnim uslovima

Širok asortiman, prva ugradnja kod najpoznatijih svetskih proizvođača automobila, visok kvalitet proizvoda ključni su faktori koji kvalifikuju Gates kao vodećeg svetskog proizvođača remenja i creva.

gates_micro

MICRO-V KAIŠEVI

Višekanalni kaiševi sa uzdužnim V žljebovima. Dizajnirani prema zahtevima originalne ugradnje. Nisko profilni uzdužni kanali obezbeđuju potpuno prijanjanje i odličnu fleksibilnost kaiševa.

gates_powergrip

ZUPČASTI KAIŠEVI POWERGRIP

Projektovano je za prenos širokog opsega brzina i snaga na bregaste osovine. Jaka vlakna od fiberglasa obezbeđuju povećanu fleksibilnost i otpornost na istezanje. Precizno oblikovani zupci omogućavaju odlično zahvatanje odgovarajućih žljebova na zupčaniku i smanjuju nivo buke.

gates_power_komplet

POWERGRIP KOMPLET ZA UGRADNJU

Komplet čine zupčasti kaiš sa odgovarajućim zateznim remenicima i zatezačima kao i uputstvom za ugradnju.

Akcije

Rasprodaja alu-felni

Rasprodajemo zalihe aluminijumskih felni. Neke felne su rasparene (obratite pažnju na količinu). Cene važe dok traju zalihe.

 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30