LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto delovi

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima.

Pribor i oprema

Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila.

Auto-servis

Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

Generalni uvoznik

thulewynns

Zaposlenje

Potreban automehaničar - elektroničar za rad u auto servisu. Vašu radnu biografiju možete poslati na e-mail: office@lavauto.rs

Krovni koferi THULE

Thule nudi najbolja rešenja za prevoz opreme na tržištu i nenadmašnu lepezu krovnih kutija i dodatne opreme elegantnog dizajna. S njima će vaš automobil narasti da bi odgovarao vašem stilu života. Svaka je kutija razvijena i testirana prema strogim sigurnosnim standardima koji su često korak ispred međunarodnih sigurnosnih propisa.

  

Dvostrano otvaranje

Omogućuje otvaranje kutije na obe strane radi jednostavne montaže, utovara i istovara. Standardno na modelima Thule Excellence, Thule Spirit i Thule Atlantis.

Lagano rukovanje

Patentirani opružni sistem Dual-Force kao i unutrašnje i spoljne drške garantuju jednostavno otvaranje i zatvaranje kutije.

Centralno zaključavanje

Patentrani sigurnosni sistem zaključavanja: ključ se može izvaditi tek kada su zatvorene sve tačke zaključavanja. Standardno na svim kutijama Thule.

Tehnologija raspršivanja

Napredna aerodinarnička svojstva s uzdužnim vazdušnim kanalima i spojlerom na podnožju kutije smanjuju otpor vazduha i ublažuju buku usled vetra i vibracije. Standardno na modelima Thule Excelence i Thule Spirit.

Maksimalan pristup zadnjim vratima

Zahvaljujući položaju krovne kutije nagnute prema napred imaćete dovoljno prostora za potpuno otvaranje zadnih vrata.

Thule Load&Go

Sistem Thule Load&Go posebno je oblikovan da bi vam omogućio optimalno pakovanje stvari u kutiju Thule.

Power-Grip

Unapred postavljen sistem za brzo montiranje. Maksimalna nosivost 75 kg. Odgovara teretnim šipkama širine do 80 mm. Standardno na modelima Thule Excellence, Thule Spirit i Thule Atlantis.

Fast-Grip

Sistem za brzo montiranje kojim se jednostavno rukuje. Maksimalna nosivost 50 kg. Odgovara teretnim šipkama širine do 90 nm. Standardno na modelu Thule Pacific.

Easy-Snap

Sistem za brzo montranje koji omogućuje jednostavno postavljanje. Odgovara teretnim šipkama širine do 80mm. Standardno na modelu Thule Ocean.

 

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Spoljna oprema Krovni koferi THULE