LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Krovne kutije Thule Motion XT

thule-motion-xt-0Kada želite da putujete u potpunosti opremljeni i ne ostavite ništa za sobom, Thule XT je savršen saputnik. Ova krovna kutija skrojena po veličine porodice, napravljena je za nošenje mnogo prtljaga, opreme i kabastog tereta, i dolazi u širokom rasponu veličina.

Sigurna je i pogodna za korišćenje, uzimajući u obzir da možete poneti sve što je potrebno sa lakoćom. Ali Thule XT nudi mnogo više od prostorne efikasnosti, sigurnosti, i lakoće rukovanja.

thule-motion-xt-2

Kutija se sigurno i brzo montira na krovnim nosačima sa PowerClick sistemom za brzo montiranje, prilagođenim da se montira na širim krovnim šipkama. Njegov integrisan indikator momenta "klikne" kada je pravilno zategnut, a manipulacija jednom rukom olakšava bezbedno pričvršćivanje kutije na krovnim nosačima. Dvostrano otvaranje omogućava lak pristup svim delovima kutije, sa obe strane vozila. Zahvaljujući optimizovanoj dršci i podizačima poklopca, poklopac se otvara i zatvara glatko, dok sistem bočnih bravica automatski zaključava poklopac na mesto čim je kutija je zatvorena.

thule-motion-xt-3

Sa ovim modelom Tule postavlja novi standard u dizajnu modernih krovnih kutija. Thule XT ne samo dizajniran za efikasno iskorišćenje prostora i lakoću upotrebe, već i usklađenost sa današnjim dizajnom automobila. Njegov moderan i aerodinamičan oblik je optimizovan da smanji potrošnju goriva i obezbedi tihu vožnju. Budući da je dizajniran da zauzima poziciju prema napred, na krovu vozila, Thule XT omogućava potpuni pristup prtljažniku sa minimalnim rizikom od kontakta sa krovnom kutijom.

Thule pokreće proizvodnju Thule XT serije sa Thule XT XL ograničenom serijom sa mat završnom obradom spolja i zelenom sa unutrašnje strane poklopca.

thule-motion-xt-5

Kao i sve Thule krovne kutije, Thule XT je testiran intenzivno i u stvarnim uslovima u Thule test centru, objektu za testiranje krovnih kutija u ekstremnim uslovima. Tako da možete biti sigurni da će Thule XT sigurno i bezbedno nositi svoj teret gde god vas put odvede.

Akcije

Akcija - Michelin gume - poklon set za plažu

Kupite 4 Michelin letnja pneumatika, uključujući Michelin Cross Climate pneumatike i na licu mesta osvojite Michelin set za plažu. Akcija traje od 20. marta - 30. aprila 2017. godine ili do isteka zaliha.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Spoljna oprema Krovne kutije Thule Motion XT