Kolica za šetnju i trčanje

Thule Sleek dečija kolica - kolica za blizance

Thule Sleek

Svet je vaš. Istražite ga sa Thule Sleek – mudro osmišljena i elegantna dečija kolica dizajnirana za aktivnog roditelja. Lagana i jednostavna za rukovanje, kolica Thule Sleek omogućuju vam slobodno kretanje kroz grad.

CENA 102.000,00 Din. Poručite ovde

Fleksibilna i elegantna kolica za bebe, dečija kolica ili kolica za blizance

Ponesite sve što vam treba u danu koji provodite izvan kuće, brzo prilagodite i neka vam bude udobno. Thule Sleek su kolica koja vam omogućuju da iskoristite dan sa svojim detetom, od jutra do zalaska sunca. Ona imaju nekoliko konfiguracija i kombinacija koje odgovaraju vašim potrebama, a dodavanjem kolevke ili sedišta za sestru/brata postaju kolica za dvoje ili kolica s auto-sedištem. Kolica Thule Sleek biće vam pouzdani saputnik u godinama koje dolaze.

thule sleek decja kolica plava

Karakteristike i specifikacije

Thule sva dečija kolica stvara i razvija imajući na umu aktivne roditelje, pazeći da ponudi odličan proizvod koji će vam pomoći da istražite svet zajedno sa svojom decom. Pažnja usmerena na detalje stvara ugodan doživljaj za vas i vaše dete. To može biti prilagodljiv oslonac za noge, velika korpa za stvari ili efikasan prozor za provetravanje – sve je to tu baš kada vam treba.

thule sleek karakteristike 1

thule sleek karateristike 2

Kolica za jedno dete, dvoje ili blizance

Samo jedno sedište? Kombinacija dečje auto-sedište i kolica? Ili možda dve kolevke? Konfigurišite svoja kolica Thule Sleek za dvoje i brzo ih promenite pomoću jednostavnih i prilagodljivih adaptera. Široka paleta dodatne opreme čine ih savršenim izborom koji odgovara vašim potrebama.

thule sleek decja kolica boje

Kombinacije kolica

S kolicima Thule Sleek dobijate prilagodljiva dvostruka kolica u veličini jednostrukih. Lako je menjati konfiguracije – dodavanjem dodatne opreme dobićete kombinovana kolica s autosedištem ili dečja kolica. Model za blizance omogućuje vam montiranje dve kolevke ili dva sedišta, a da još uvek imate kompaktna kolica, što olakšava kretanje u prepunim prostorima. Napredno rešenje koje vam olakšava aktivan život.

thule sleek kombinacije

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

O brendu Thule

©2019 Lav Auto d.o.o.

Pretraga sajta