Garancija

Garancija

Ponesite svoj život, s poverenjem

Thule je posvećen stvaranju izuzetnih proizvoda ispitanog kvaliteta, sa garancijom protiv nedostataka u materijalu i radu.

Thule BringIt! Guarantee

Thule BringIt! Guarantee pokriva bilo kakav nedostatak ili oštećenje vašeg Thule proizvoda. Čak i oštećenje koje je uzrokovano uobičajenim trošenjem ili prirodnom promenom boje materijala u roku od 2 (dve) godine od datuma prve kupovine.

Thule zadržava pravo da:

 • Popravi proizvod u skladu sa uslovima iz garancije Thule BringIt! Guarantee
 • Zameni proizvod ako oštećenje ili nedostatak nije moguće popraviti
 • Ponudi sličan proizvod podjednake vrednosti ili vrati plaćeni iznos cene, ako nije moguće izvršiti zamenu istim modelom

Thule BringIt! Guarantee ne pokriva nedostatke koji su nastali kao posledica uticaja koji nisu pod nadzorom fabrike Thule. Oni uključuju, ali se ne ograničavaju na pogrešnu uporabu, preopterećenje, pogrešno sastavljanje, montiranje ili korištenje proizvoda ili njegovog pribora suprotno Thule pisanim uputstvima, smernicama i sigurnosnim napomenama. Nisu pokrivena ni oštećenja korisnikovog vozila, elektronskih uređaja, tereta ili koja su izazvana bilo kojoj drugoj osobi ili imovini.

Thule Extended Warranty

Thule Extended Warranty primenjuje se na proizvode i pribor koje je proizvela fabrika Thule i koji su prvom kupcu prodati pod brendom Thule. Garancija pokriva nedostatke u materijalu ili radu i, u zavisnosti od vrste proizvoda, primenjuje se do određenog broja godina od dana prve kupovine u maloprodaji. Specifičnu dužinu ukupne garancije za svaki proizvod pogledajte u tabeli ispod (Thule BringIt! Guarantee plus Thule Extended Warranty).

U skladu sa ograničenjima i isključenjima navedenim u ovoj garanciji, unutar garantnog roka fabrika Thule izvršiće otklanjanje nedostataka na materijalu ili u izradi, popravkom ili zamenom (prema sopstvenoj odluci) neispravne/neispravnih komponente/komponenata, bez naplate delova ili rada.

Kako biste zaštitili svoje Thule Extended Warranty, registrujte svoj proizvod kod nas.

 

 

2 godine Thule BringIt! Guarantee

Thule Extended Warranty

Thule Extended Warranty
(Ukupan broj godina)

Držači i nosači

Nosači bicikla

Da

+ 3 godine

5 godina

Kutije i korpe

Da

+ 3 godine

5 godina

Krovni nosači

Da

+ 3 godine

5 godina

Nosači opreme za vodene sportove

Da

+ 3 godine

5 godina

Nosači opreme za zimske sportove

Da

+ 3 godine

5 godina

Sportske i putne torbe

Planinarski ranci

Da

+ 1 godina

3 godine

Putni koferi i putne torbe
Koferi
Putne torbe


Da
Da


+ 3 godine
Ne


5 godina
2 godine

Torbe i nosači za bicikle

Da

+ 3 godine

5 godina

Sportske transportne torbe 
Transportne torbe za zimske sportove
Transportni koferi za bicikle


Da
Da


Ne
+ 3 godine


2 godine
5 godina

Torbe i futrole

Univerzalni ranci i torbe

Da

Ne

2 godine

Navlake i futrole za prenosne računare

Da

Ne

2 godine

Torbe za telefone i tablete

Da

Ne

2 godine

Torbe i futrole za fotoaparate

Da

Ne

2 godine

Aktivni sa decom

Prikolice i sedišta za bicikle
Sedišta za bicikle
Prikolice za bicikl, multifunkcionalne sportske prikolice


Da
Da


+ 3 godine
+ 8 godina na okvir


5 godina
2 godine na osnovu / 10 godina na okvir

Kolica

Da

+ 8 godina na okvir

2 godine na osnovu / 10 godina na okvir

Kompleti za promenu

Da

Ne

2 godine

Dodatna oprema

Da

Ne

2 godine

Ranci-nosiljke za djecu

Da

+ 1 godina

3 godine

Dodatna oprema za kampere i kamp-prikolice

Da

Ne

2 godine

Imajte na umu sledeća ograničenja primene Thule Extended Warranty:

 • Thule ne pokriva nedostatke koji su nastali kao posledica uticaja koji nisu pod nadzorom fabrike Thule. Oni uključuju, ali se ne ograničavaju na pogrešnu uporabu, preopterećenje, pogrešno sastavljanje, montiranje ili korišćenje proizvoda ili njegovih delova suprotno Thule pisanim uputstvima, smernicama i sigurnosnim napomenama. Nisu pokrivena ni oštećenja korisnikovog vozila, tereta ili oštećenja koja su izazvana bilo kojoj drugoj osobi ili posedu.
 • U vreme trajanja Thule Extended Warranty nisu pokrivena oštećenja i/ili nedostaci nastali karakterističnim trošenjem (npr. kočnice, gume i cevi, električni delovi, površinska problematika, neispravna traka zatvarača, oštećene kopče, guljenje obloge i promena boje tkanine).
 • Thule ne pokriva oštećenja nastala usled lošeg postupanja (kao što su poderotine, rezovi i rupe u tkanini) i kozmetička oštećenja (kao što su ogrebotine ili zaprljana tkanina).
 • Sledeća oštećenja koja nisu pokrivena su oštećenja nastala pri prevozu avionom ili druga transportna oštećenja (kao što su oštećenja nastala usled pritiska; poderotine, rezovi i rupe u tkanini; oštećenja poklopaca na točkovima, rukohvata, i ostale opreme torbe). Zahteve koji imaju veze sa oštećenjaima pri transportu treba da uputite prevozniku.
 • Troškovi vraćanja komponente/komponenata ili proizvoda i vraćanje dokaza o kupovini nazad na mesto gde je proizvod kupljen padaju na teret kupca.

Ako imate bilo kakvo pitanje, obratite nam se mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kako ostvariti pravo iz garancije

Proizvod sa popunjenim zahtevom za ostvarenje prava iz garancije i dokazom o kupovini vratite tamo gde ste ga kupili. Izvršićemo procenu opravdanost vašeg zahteva i, u većini slučajeva, dostaviti je prodavcu. Ako je potrebno dodatno ispitivanje, prodavac će proizvod poslati fabrici Thule.

 1. korak: Popunite obrazac zahteva
 2. korak: očistite proizvod i pronađite račun o kupovini
 3. korak: proizvod i dokumentaciju navedenu iznad odnesite prodavcu
 4. korak: prodavac prijavljuje zahtev za ostvarenje prava izgarancije korisničkoj službi fabrike Thule
 5. korak: korisnička služba fabrike Thule obrađuje zahtev za ostvarenje prava iz garancije i svoju odluku dostavlja prodavcu proizvoda fabrike Thule
 6. korak: prodavac vam daje povratnu informaciju

 

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

O brendu Thule

©2020 Lav Auto d.o.o.

Pretraga sajta