LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

MOBIL

mobil ulja 00Mobil je jedan od najcenjenijih brendova za motorna ulja u svetu. Posebno kada su u pitanju superiorne proizvodne tehnologije i najnapredniji proizvodi za motore vozača, koji svojem vozilu žele najbolje.

U posljednjih 10 godina u automobile je uvedeno više noviteta nego ikada pre. Uz bogatu istoriju i sadašnje prisustvo Mobila na trkačkim stazama širom sveta, dolazi ogromno iskustvo i znanje u proizvodnji motornih ulja.
Mobil ulja za putnička vozila proizvedena su od najkvalitetenijih sintetičkih baznih ulja i aditiva dostupnih na tržištu. Prilagođena su radu u benzinskim i dizel motorima sa i bez turbo punjača. Posebno dobro štite moderne motore s viševentilskim tehnikama i direktnim ubrizgavanjem pri najtežim opterećenjima. 

Više od 25 godina Mobil 1 predstavlja vodeće sintetičko motorno ulje u svetu, koje se proizvodi u skladu sa najzahtevnijim standardima kvaliteta.

Zbog toga mnogi proizvođači automobila stavljaju Mobil ulje u svoja vozila pre nego što ista napuste fabriku. Kako bi zadovoljio najstrože zahteve proizvođača automobila, Mobil koristi najkvalitetnija bazna ulja zajedno sa sistemom aditiva. Proizvedena uz korišćenje visoke tehnologije, Mobil ulja su inovativni proizvodi koji značajno utiču na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okolinu i povećavaju performanse svakog motora.

Akcije

Rasprodaja guma

Imamo određenu zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu. 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30