LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Motorna ulja CASTROL

castrol ulja 01Castrol je jedan od vodećih svetskih proizvođača i distributera vrhunskih ulja, maziva i ostalih usluga za automobilsku industriju, tešku industriju, avijaciju i vojsku. Sedište kompanije je u Engleskoj, a direktno posluje u više od 40 zemalja i zapošljava više od 7000 ljudi. 

Castrol nudi ulja i maziva za skoro sve primene u domaćinstvu, komercijalnoj i industrijskoj upotrebi. Za potrebe automobilske industrije nudi asortiman lubrikanata za sve vrste transmisija, ulja, maziva, čistače, rashladne tečnosti za automobile, motocikle, komercijalna vozila, dostavna i teška dostavna vozila, rudarska vozila.

Sa 13 istraživačkih centara na svetu, razvija i testira stotine novih proizvoda svake godine. Mnogi od CASTROL proizvoda su razvijani u saradnji i preporučeni od strane glavnih proizvođača, uključujući tu i Audi, BMW, MAN, Honda, JLR, Volvo, Seat, Skoda, Tata, Volkswagen...

Više od 100 godina Castrol je svetski snabdevač visokokvalitetnih ulja i maziva za automobilsku, komercijalnu i industrijsku primenu.

Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih i tehnološki naprednih proizvoda koji se podvrgavaju dodatnim proizvodnim procedurama koje pružaju apsolutno garancija da je svaki proizvod najvišeg kvaliteta. Castrol koristi isključivo najkvalitetnija bazna ulja i aditive koji imaju sertifikat API. Odabir sirovina za proizvodni proces je vrlo pažljiv i rigorozan, jer se u proizvodnji isključivo mogu naći sirovine koje imaju odgovarajuće dozvole i sertifikate. Sve Castrol fabrike poseduju sertifikat TS 16949 koji garantuje da Castrol proizvodi ispunjavaju najviše standarde u industriji motornih vozila.

Akcije

Akcija amortizera Monroe - rasprodaja zaliha

Imamo izvesnu količinu Monroe amortizera koje Vam nudimo po sniženoj ceni i do 75%. Akcija traje do isteka zaliha.

Klikom na model vozila, dobićete kompletan spisak vozila u kojima je moguća ugradnja navedenog modela amortizera. Obratite pažnju na količine!

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Ulja i maziva Motorna ulja CASTROL