LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Motorna ulja CASTROL

castrol ulja 01Castrol je jedan od vodećih svetskih proizvođača i distributera vrhunskih ulja, maziva i ostalih usluga za automobilsku industriju, tešku industriju, avijaciju i vojsku. Sedište kompanije je u Engleskoj, a direktno posluje u više od 40 zemalja i zapošljava više od 7000 ljudi. 

Castrol nudi ulja i maziva za skoro sve primene u domaćinstvu, komercijalnoj i industrijskoj upotrebi. Za potrebe automobilske industrije nudi asortiman lubrikanata za sve vrste transmisija, ulja, maziva, čistače, rashladne tečnosti za automobile, motocikle, komercijalna vozila, dostavna i teška dostavna vozila, rudarska vozila.

Sa 13 istraživačkih centara na svetu, razvija i testira stotine novih proizvoda svake godine. Mnogi od CASTROL proizvoda su razvijani u saradnji i preporučeni od strane glavnih proizvođača, uključujući tu i Audi, BMW, MAN, Honda, JLR, Volvo, Seat, Skoda, Tata, Volkswagen...

Više od 100 godina Castrol je svetski snabdevač visokokvalitetnih ulja i maziva za automobilsku, komercijalnu i industrijsku primenu.

Castrol nudi veliki raspon prvoklasnih i tehnološki naprednih proizvoda koji se podvrgavaju dodatnim proizvodnim procedurama koje pružaju apsolutno garancija da je svaki proizvod najvišeg kvaliteta. Castrol koristi isključivo najkvalitetnija bazna ulja i aditive koji imaju sertifikat API. Odabir sirovina za proizvodni proces je vrlo pažljiv i rigorozan, jer se u proizvodnji isključivo mogu naći sirovine koje imaju odgovarajuće dozvole i sertifikate. Sve Castrol fabrike poseduju sertifikat TS 16949 koji garantuje da Castrol proizvodi ispunjavaju najviše standarde u industriji motornih vozila.

Akcije

Rasprodaja guma

Imamo određenu zalihu guma starijeg datuma. Gume imaju akcijsku cenu koja važi do rasprodaje zaliha. Molimo Vas da obratite pažnju na količinu. 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Ulja i maziva Motorna ulja CASTROL