LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Maziva TOTAL

total ulja 00Razvijen u partnerstvu sa vodećim proizvođačima (Pežo, Citroen) i ispunjavajući sve najstrože internacionalne standarde (ACEA, API, SAE...), TOTAL ulja štite motor od habanja, prenose snagu i olakšavaju menjanje prenosa. Potvrđujući svoju želju da bude lider u domenu maziva sa visokim sadržajem tehnologije, inovativni proizvodi tržišta marke TOTAL su specijalno dizajnirani za uštedu goriva (ulja za uštedu u gorivu), za zaštitu životne okoline (smanjen SAPS opseg) i poboljšavaju performanse vašeg motora.

U TOTAL-u su potpuno svesni činjenice da savremeni motori stavljaju ulje na test pri visokim temperaturama i teškim uslovima vožnje. Stoga je Total proizveo širok asortiman motornih ulja baziran na naprednoj tehnologiji, koja zadovoljava potrebe svih automobila, motora ili različitih načina korišćenja.

Asortiman Total motornih ulja dobijen je iz posebno odabranih sintetičkih ili polusintetičkih baznih ulja koji omogućuju visoko stabilnu viskoznost pri visokim i niskim temperaturama. Korišćenjem vozila stvara se tanki premaz ulja oko najosetljivijih delova motora, čime se osigurava poboljšana zaštita od trošenja, a povećava učinak i pod najtežim uslovima vožnje.

Univerzalna mešavina deterdžentskih i disperzivnih aditiva održava motor čistim, a time daje i garanciju za izvanredan učinak i dug životni vek motora. Nadalje, aditivi doprinose smanjenoj potrošnji ulja i čistoći izduvnih gasova. Razvijena i proizvedena u saradnji sa priznatim auto proizvođačima kao što su Peugeot i Citroen iu skladu s najzahtevnijim standardima kvaliteta ulja (ACEA, API, SAE ..), TOTAL ulja efikasno štite motor od habanja, olakšavaju prenos snage i menjanje brzina.

Proizvedena uz korišćenje visoke tehnologije, TOTAL ulja su inovativni proizvodi koji značajno utiču na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okolinu i povećavaju performanse svakog motora.

total ulja 01

Akcije

Rasprodaja alu-felni

Rasprodajemo zalihe aluminijumskih felni. Neke felne su rasparene (obratite pažnju na količinu). Cene važe dok traju zalihe.

 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30