LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Maziva SELENIA

selenia ulja 00Ova italijanska kompanija je vodeći svetski proizvođač motornih ulja. Selenia je osnovana 1912. u Torinu, u Italiji, danas je jedna od vodecih svetskih automobilskih i industrijskih kompanija maziva. Selenia dizajnira, proizvodi i plasira na tržište maziva vrhunskog kvaliteta i funkcionalnih tečnosti.

SELENIA je jedna od vodećih automobilskih kompanija koja proizvodi i plasira na trzište motorna ulja i maziva vrhunskog kvaliteta.

Za pravilno i dugotrajno funkcionisanje Alfa, Fiat i Lancia motora, izuzetno je važno koristiti Selenia motorno ulje, jer maksimalno udovoljava specifičnim zahtevima motora navedenih modela automobila.

Njegova sintetička formulacija prevazilazi međunarodne specifikacije, maksimalno povećavaju performanse motora i njegovu zaštitu. Zbog vrhunskog kvaliteta baznog ulja i aditiva te pravilne ravnoteže svih sastojaka, Selenia ulje je maksimalno efikasno bilo da se koristi kod naprednih motora sa direktnim ubrizgavanjem, motora sa više ventila ili kod turbo motora. Njegovi jedinstveni sastojci efikasno smanjuju trenje i potrošnju goriva između dva intervala izmene ulja.

selenia-delovi2

Ponuda proizvoda ove poznate italianske kuće  sastoji se u uljima motora i menjača, uljima za kočenje i uljima rashladnih sistema za automobile, motocikle, traktore i kamione.

Akcije

Rasprodaja alu-felni

Rasprodajemo zalihe aluminijumskih felni. Neke felne su rasparene (obratite pažnju na količinu). Cene važe dok traju zalihe.

 

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Ulja i maziva Maziva SELENIA