LAV AUTO

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

AUTO DELOVI

PRIBOR I OPREMA

AUTO-SERVIS

U prodajnom delu našeg auto centra imamo zavidnu zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, zahvaljujući kojoj jesmo odlična podrška ostalim auto-servisima i majstorima. Nudimo širok izbor (obavezne, dodatne, zimske, letnje...) opreme za vaše vozilo, auto kozmetiku, pribor i ostale sitnice neophodne za održavanje, ulepšavanje i poboljšanje vašeg vozila. Najsavremeniji alati i pribor u domenu servisiranja i održavanja vozila. Celina koju čini servis i prodavnica omogućava najkraće zadržavanje vozila pri servisiranju.

thule case-logic wynns konig kungs

Preciznije balansiranje sa "quick plate" adapterom

Sa ovim sistemom, točak se montira na balanserku na isti način kako je montiran na vozilu – centriran i stegnut preko otvora za šrafove. Ovaj sistem će obezbediti da se točak pravilno izbalansira svaki put, nudeći savršen balans na opšte zadovoljstvo klijenata.

Zašto preciznije balansiranje

Razlog je jednostavan. Pomoću Quick plate adaptera balansiranje točkova je daleko preciznije od regularnog pribora za fiksiranje što daje glatku vožnju, bez vibracija, kao što želite i očekujete.

Da li ste se ikada, posle balansiranja vaših točkova, žalili da vozilo još uvek "trese" pri određenim brzinama?

Da biste dobili glatku vožnju, bez podrhtavanja, točak mora biti centriran i pričvršćen na balanserku, na isti način na koji bi se centrirali i pričvrstili na vaše vozilo. Ali da bi se postigli takvi rezultati Quick Plate adapter mora da se koristi zajedno sa pravom opremom.

Quick plate adapter se priznaje kao važan alat koji je potreban pri balansiranju čeličnih ili aluminijumskih felni. Obavezan je kod većine velikih proizvođača vozila širom sveta.  

Akcije

Akcija - Michelin gume - poklon set za plažu

Kupite 4 Michelin letnja pneumatika, uključujući Michelin Cross Climate pneumatike i na licu mesta osvojite Michelin set za plažu. Akcija traje od 20. marta - 30. aprila 2017. godine ili do isteka zaliha.

 

Pozovite nas

Tel: [011] 239 00 09

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8:30-17:00
Subota: 8:30-15:30

Vulkanizerske usluge Preciznije balansiranje sa "quick plate" adapterom