Korisni saveti

thule case-logic wynns konig kungs

baner gume

baner akumulator

baner lanci za sneg

Wynn’s TYRE FIX – pouzdan baš kad treba!

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Kada krenemo na put, uvek nam treba puno stvari. Ono što nam sigurno ne treba je probušena guma. Bilo da nemate mesta za rezervnu gumu, uvek ste u žurbi ili biste jednostavno posao prepustili vulkanizeru – ono što morate imati u kolima je  Wynn’s Tyre fixpametno, praktično, jednostavno, delotvorno i brzo rešenje za probušenu gumu.

Wynn’s Tyre Fix je sprej na bazi lateksa u boci pod pritiskom koji trenutno krpi probušenu gumu, bez skidanja točka. Ovaj moćni sprej naduvava gume od pritiska 1,2 - 2,5 bara, tako da odmah možete nastaviti vožnju umerenom brzinom. Tyre Fix će uspešno zakrpiti gumu, kod tubeless guma rupe maksimalne veličine 6mm, a kod unutrašnjih maksimalne veličine 3mm. Važno je naglasiti da se lateks smrzava na niskim temperaturama, ali da sa zagrevanjem vraća svoje originalne karakteristike. Tyre Fix garantovano ne oštećuje gume i točkove.

Ovaj sprej pogodan je za automobile, motorcikle, karavane ili prikolice, za tubeless i unutrašnje gume.

Ovaj i ostale Wynn’s proizvode možete potražiti u Lav autu, (Jablanička 1, Žarkovo),  na svim bolje snabdevenim pumpama, u Thule Shop-u (Tošin bunar 179) ili poručiti putem naše internet prodavnice.

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga