Servis aluminijumskih felni

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija
Varenje alu felni

Zavarivanje aluminijumskih felni

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Varenje alu felni uspešno i ekonomično, rešava probleme napuklih felni koje nisu navikle na naše puteve sa udarnim rupama.

Zašto je potrebno varenje alu felni?

Napukle felne su nažalost postale naša svakodnevica, najčešće zbog puteva prepunih udarnim rupama. Oštećene felne negativno se odražavaju na balans gume što dovodi do vibracija vozila i oštećenja guma, delova trapa i sistema oslanjanja (vešanje). Pukotine mogu biti veoma opasne zbog curenja vazduha iz gume i mogućnosti da se pukotina pod pritiskom raširi i izazove još veću štetu.

Oštećene i napukle felne najčešće se pojavljuju na aluminijumskim felnama sa niskoprofilnim gumama.

Napukline na felnama mogu biti uspešno sanirane zavarivanjem TIG postupkom. TIG je najbolji izbor za varenje alu felni jer daje najkvalitetniji spoj. Prednosti zavarivanja TIG postupkom su brojne:

  • veliki kvalitet zavarenih spojeva,
  • precizan var,
  • konzistentan var.

U Lav auto servisu imamo rešenje za sanaciju napuklih i iskrivljenih felni. Možemo uspešno da zavarimo napukle aluminijumske, mesingane i čelične felne sa TIG aparatom za zavarivanje.

Takođe pružamo usluge mašinskog ispravljanja felni (aluminijumskih, mesinganih, čeličnih) najsavremenijim uređajem za ispravljanje felni do 28".

© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga