Dezinfekcija auto klime

Dezinfekcija auto klime

Dezinfekcija klime u automobilu tretmanom Wynn’s Airco-Clean je jedinstvena na svetskom tržištu po vrhunskom kvalitetu i efikasnosti! Ultrazvučno raspršivanje proizvoda Wynn’s Airco-Clean, obezbeđuje potpunu i garantovanu dezinfekciju kompletnog sistema klime i ventilacionih kanala.

Zašto je neophodna dezinfekcija auto klime

Tokom rada klima sistema – mikroorganizmi i bakterije koji se zadržavaju i razmnožavaju na isparivaču klima uređaja, bivaju usisani i raspršeni u kabinu vozila do putnika koji ih udišu zajedno sa vazduhom. Direktna posledica udisanja ovog zagađenog vazduha su:

  • Iritacija očiju i respiratornog sistema;
  • Neprijatni mirisi prilikom rada klima uređaja;
  • Bakterijske infekcije;
  • Alergijske reakcije.

Očistite vaš klima uređaj tretmanom Wynn’s Airco-Clean® i uživajte u svežem vazduhu u vašem automobilu.

Profesionalni tretman ultrazvučnog raspršivanja proizvoda Wynn’s Airco-Clean, korišćenjem uređaja Wynn’s Aircomatic, obezbeđuje potpunu i garantovanu dezinfekciju kompletnog klima sistema i ventilacionih kanala.

Koliko često raditi dezinfekciju klime

U zavisnosti od učestalosti korišćenja klima uređaja, tretman dezinfekcija klime se preporučuje jednom ili dva puta godišnje. Tretman je poželjno odraditi u slučaju da osetite neprijatan miris prilikom uključenja klima uređaja. Preporuka je da obavezno dezinfikujete sistem ventilacije prilikom kupovine polovnog automobila.

Dezinfekcija klime tretmanom Wynns Airco Clean

Prednosti čišćenja auto klime sa Airco-Clean® su:

  • Apsolutno bezbedan za ljudsko zdravlje (biocid dozvoljen za primenu);
  • Garantovano efikasan po mikroorganizme: Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Candida albicans, Aspergillus niger, Penicillium funiculosum, Cladosporium cladosporoides, Streptococcus faecalis, Bacillus cereus, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae i Salmonella typhimurium;
  • Bezbedan za klima sistem. Ne dovodi do korozije i oštećenja delova i gumica u sistemu klime (PH 8,6);
  • Dugotrajan efekat dezinfekcije;
  • Uklanja neprijatne mirise prouzrokovane bakterijama, industrijskim zagađenjem, nikotinom, polenom i izduvnim gasovima;
  • Brz i jednostavan tretman dezinfekcija klime (trajanje od 15-20 minuta);
  • Ostavlja apsolutno čist vazduh sa notom prijatne svežine.

Cenu dezinfekcije auto klime Wynns tretmanom pogledajte u našem cenovniku.

Wynn’s Airco Clean je jedino sredstvo na našem tržištu sa biocidima koji garantovano ubijaju sve bakterije, čiste i dezinfikuju klima uređaj i imaju dugotrajan efekat!

Proizvod poseduje Rešenje Ministarstva energetike i zaštite životne sredine RS za upotrebu i puštanje u promet biocidnih proizvoda i garantovano je neškodljiv za ljude.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.