Ispravljanje felni

Ispravljanje felni

Ispravljanje alu i čeličnih felni uspešno rešava problem iskrivljenih felni koje su pre svega nebezbedne za vožnju. 

Obzirom na stanje naših puteva i veliki broj udarnih rupa, suočeni smo sa sve većim brojem oštećenih, iskrivljenih i napuklih felni. Ponekad, i uz najbolju volju ne uspevamo da izbegnemo neku prepreku na putu - rupu, veći kamen, ivičnjak...

Zašto je potrebno ispravljanje alu felni

Čak i manja oštećenja predstavljaju problem za prijanjanje gume na felnu pa se neretko dešava da takav spoj pušta vazduh i guma ne drži pritisak. Osim toga iskrivljena felna stvara debalans točka i vibracije koje nastaju prilikom vožnje mogu da uzrokuju dalja oštećenja na trapu, ogibljenju, upravljačkom delu i samim gumama.

Ispravljanjem felne se vraćaju u njihovo prvobitno stanje i mnogo je ekonomičnija alternativa od kupovine nove felne čak iako možete pronaći felnu identičnu onim na vozilu.

Koju opremu koristimo za ispravljanje alu felni

Vršimo usluge ispravljanja svih vrsta felni, aluminijumskih, magnezijumskih i čeličnih, najsavremenijom hidrauličnom mašinom za ispravljanje felni. Koristimo profesionalne tehnike i vrhunsku opremu za ispravljanje felni i dovođenje iskrivljenih felni u prethodno stanje. U mogućnosti smo da obradimo felne do 22”.

Moramo da vas upozorimo da tokom ispravljanja može doći do pucanja felne koje se dešava zbog više faktora:

  • Konstrukcije felni;
  • Kvaliteta materijala;
  • Velikih deformacija;
  • Ranijih oštećenja i popravki.

U tom slučaju nudimo uslugu zavarivanja alu felni kojim možemo uspešno sanirati napukle felne.

Cenu ispravljanja alu i čeličnih felni možete pogledati na našem zvaničnom cenovniku.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.