Krovni nosači THULE

Krovni nosači THULE

Krovni nosači ThuleThule krovni nosači pružaju vam dodatni prostor za vaš prtljag, jednostavnu montažu i sigurnu vožnju. U kombinaciji s drugim thule proizvodima, krovni nosači su početna tačka za prevoz posebne opreme s kojom oživljavate svoje strasti – krovne kutije i korpe, nosače bicikla, skija, kanua ili kajaka i dasaka za surfovanje.

Sa Thule krovnim nosačima spremni ste za avanture i možete poneti sve što vam treba. Izborom Thule krovnog nosača, možete biti sigurni da ćete dobiti najsigurniji, najjači i najelegantniji krovni nosač na tržištu. U potpunosti izrađen u Švedskoj, ispitan do granice izdržljivosti i preko nje. Sa krovnim nosačima Thule dobijate trajan kvalitet.

Thule krovni nosač za svaku marku i model vozila

Krovni nosači Thule

OSNOVNI NOSAČI TERETA

Različiti automobili imaju različite krovove zbog čega je razvijeno nekoliko tipova nosača:

  • Za standardne krovove
  • Za vozila sa ugrađenim fabričkim uzdužnim nosačima
  • Za vozila sa fiksnim mestima za učvršćivanje
  • Za vozila sa T profilom
  • Za vozila sa kišnim kanalom

POSTAVITE THULE NOSAČ ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA

Nije potreban dodatan pribor, sve što Vam treba je uključeno u komplet krovnog nosača. Nosač idealno odgovara i savršeno je pričvršćen. Sve što je potrebno je nekoliko jednostavnih pokreta rukom i nekoliko minuta vašeg vremena.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.