Michelin Akcija

Michelin Akcija

Kupite 4 nova pneumatika Michelin, letnji ili za sve sezone, tokom vremenskog perioda trajanja kampanje, i registujte se kako biste dobili kupon!

 1. Proizvodi koji učestvuju u ovoj kampanji jesu novi letnji pneumatici Michelin i pneumatici CrossClimate, za putničke automobile, kamionete i 4X4 vozila.
 2. Nakon registracije, učesnik u kampanji biće obavešten o svojoj registraciji (poruka sa potvrdom) u roku od najduže 7 dana nakon registracije. U slučaju da je njegova registracija punovažna, u istoj e-poruci kojom se potvrđuje njena punovažnost učesnik će dobiti i svoju nagradu.
 3. Ukupna vrednost fonda nagrada iznosi 22.600 evra sa uključenim PDV-om.
 4. Pravila kampanje su dostupna besplatno svim učesnicima na veb adresi www.michelin.rs, gde se mogu pronaći i informacije o Politici privatnosti i o zaštiti podataka.
 5. Za bliže informacije o statusu registracije možete kontaktirati sa nama preko adrese promo.michelin@ota.ro
 6. Kampanja važi do kraja raspoloživosti zaliha.
 7. Kampanja važi samo u mreži prodavaca Michelin koji učestvuju u njoj. Spisak prodavaca koji učestvuju u kampanji potražite na adresi www.michelin.rs
 8. Učesnik se može registrovati samo jedanput i ne može osvojiti više od 1 nagrade, čak i ako je kupio više od 4 nova letnji pneumatika Michelin ili nova pneumatika Michelin CrossClimate.
 9. Nagrade u kampanji jesu:
  Poklon 1: „Netflix“ vaučer u vrednosti od 25,00 EUR ili „Gigatron“ vaučer u vrednosti od 3000,00 RSD u zavisnosti od izbora Učesnika, za kupljene pneumatike čije su dimenzije između 14” i 17”;
  Poklon 2: „Netflix“ vaučer u vrednosti od 75,00 EUR ili „Gigatron“ vaučer u vrednosti od 9000,00 RSD, u zavisnosti od izbora Učesnika, za kupljene pneumatike čije su dimenzije između 18” i 23”.
 10. Fotografije su prikazane samo u informativne svrhe.
 11. Period odvijanja kampanje je između od 15.03. –  30.04.2023. Kupovina pneumatika se mora obaviti u ovom periodu.
 12. Registracija se mora obaviti najkasnije do 10.05.2023.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.
error , no connection !!!