Mirisi Dr.Marcus

Mirisi Dr.Marcus

drmarcus 00Dr.Marcus International se više od 10 godina specijalizuje za proizvodnju auto-kozmetike, osveživača mirisa kao i svih proizvoda za negu automobila. Tokom 2012 Dr. Marcus International je takođe postao glavni sponzor jednog od vodećih reli timova – Platinum Rally Team.

Mirisi Dr. Marcus International su osvojili naklonost kako eksperta tako i mušterija što je potvrđeno mnogobrojnim nagradama poput “Customer’s Golden Laurel” 2009. godine i “Laur Klimenta Customer’s Laurel” 2010. godine.

drmarcus mirisi 01

Dr. Marcus International Senso linija proizvoda, koja se nalazi u našoj ponudi, je kozmetika vrhunskog kvaliteta zahvaljujući izuzetnim spojevima koji kombinuju najbolje francuske parfeme sa želatinastim formulama i jedinstvenim dizajnom.

SONIC JELKICE

Sonic jelkice su izuzetni osveživači vazduha koji kombinuju jedinstven dizajn sa kvalitetnim francuskim parfemima i intenzitet mirisa može da se podesi izvlačenjem iz kesice.

{gallery}01prodaja/kozmetika/drmarcus/drmarcus_sonic{/gallery}

SENSO DELUXE GELOVI

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju Dr. Marcus koristi u mogućnosti smo da vam ponudimo jedinstven gel za osvežavanje vazduha. Kombinacija gel formule pruža stalan, prijatan miris najkvalitetnijeg parfema.

{gallery}01prodaja/kozmetika/drmarcus/drmarcus_deluxe{/gallery}

ORGANIC KONZERVE

Organic konzerve su izuzetan miris u maloj, šarenoj kutiji koja lagano ispušta svoju aromu. Miris je razvijen na bazi organskih materija i originalnih francuskih parfema.

 

SLIM MIRISI

Slim je izuzetan osveživač vazduha za one koji vrednuju kvalitet. Moderan dizajn kombinovan sa visokim kvalitetom kompozicije parfema će ostaviti prijatnu i dugotrajnu aromu unutar vašeg vozila.

{gallery}01prodaja/kozmetika/drmarcus/drmarcus_slim{/gallery}

ECOLO BOČICE

Ecolo bočice su jedan od omiljenih proizvoda naših mušterija. Bočice su oblikovane kao estetski zadovoljavajuća staklena flaša.

{gallery}01prodaja/kozmetika/drmarcus/drmarcus_ecolo{/gallery}

EASY CLIP MIRISI

Easy Clip je odličan u ulozi stilskog detalja sa minimalističkim dizajnom koji se diskretno uklapa u ventilacioni otvor.

{gallery}01prodaja/kozmetika/drmarcus/drmarcus_easy{/gallery}

PARFEMI

Pažljivo izabran miris u staklenoj bočici. Parfemi su idealan proizvod za ljude koji ne vole izgled uobičajenih mirisa koji vise sa retrovizora ili su zakačeni na ventilacioni otvor. Parfem pumpice ispunjavaju unutrašnjost automobila diskretnim mirisom.

 

VENT GELOVI

Vent gel je izuzetan miris zahvaljujući kombinaciji želatinaste formule i najkvalitetnijeg parfema. Dizajn mu je univerzalan i odgovara enterijeru svakih kola.

 

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.