Servis aluminijumskih felni

Lav auto shop
Thule Srbija
Wynns Srbija
Case Logic Srbija
Konig Srbija
Kungs Srbija

Ispravljanje aluminijumskih felni

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

ispravljanje felni00

Obzirom na stanje naših puteva i veliki broj udarnih rupa, suočeni smo sa sve većim brojem oštećenih, iskrivljenih i napuklih felni. Ponekad, i uz najbolju volju ne uspevamo da izbegnemo neku prepreku na putu - rupu, veći kamen, ivičnjak...

Čak i manja oštećenja predstavljaju problem za prijanjanje gume na felnu pa se neretko dešava da takav spoj pušta vazduh i guma ne drži pritisak. Osim toga iskrivljena felna stvara debalans točka i vibracije koje nastaju prilikom vožnje mogu da uzrokuju dalja oštećenja na trapu, ogibljenju, upravljačkom delu i samim gumama.

Ispravljanjem felne se vraćaju u njihovo prvobitno stanje i mnogo je ekonomičnija alternativa od kupovine nove felne čak iako možete pronaći felnu identičnu onim na vozilu.

Vršimo usluge ispravljanja svih vrsta felni, aluminijumskih, magnezijumskih i čeličnih, najsavremenijom hidrauličnom mašinom za ispravljanje felni. Koristimo profesionalne tehnike i vrhunsku opremu za ispravljanje felni i dovođenje iskrivljenih felni u prethodno stanje. U mogućnosti smo da obradimo felne do 22”.

Osim ispravljanja možemo da zavarimo napukline i oštećenja na aluminijumskim felnama.

Moramo da vas upozorimo da prilikom ispravljanja može doći do pucanja felne koje se dešava zbog više faktora:

  • konstrukcije felni,
  • kvaliteta materijala,
  • ranijih ispravljanja.
© 2010 Lav Auto. Sva prava zadržana.

Pretraga