Zavarivanje aluminijumskih felni

Zavarivanje aluminijumskih felni

Varenje alu felni uspešno i ekonomično, rešava probleme napuklih felni koje nisu navikle na naše puteve sa udarnim rupama.

Zašto je potrebno varenje alu felni?

Napukle felne su nažalost postale naša svakodnevica, najčešće zbog puteva prepunih udarnim rupama. Oštećene felne negativno se odražavaju na balans gume što dovodi do vibracija vozila i oštećenja guma, delova trapa i sistema oslanjanja (vešanje). Pukotine mogu biti veoma opasne zbog curenja vazduha iz gume i mogućnosti da se pukotina pod pritiskom raširi i izazove još veću štetu.

Oštećene i napukle felne najčešće se pojavljuju na aluminijumskim felnama sa niskoprofilnim gumama.

Napukline na felnama mogu biti uspešno sanirane zavarivanjem TIG postupkom. TIG je najbolji izbor za varenje alu felni jer daje najkvalitetniji spoj. Prednosti zavarivanja TIG postupkom su brojne:

  • veliki kvalitet zavarenih spojeva,
  • precizan var,
  • konzistentan var.

U Lav auto servisu imamo rešenje za sanaciju napuklih i iskrivljenih felni. Možemo uspešno da zavarimo napukle aluminijumske, mesingane i čelične felne sa TIG aparatom za zavarivanje.

Takođe pružamo usluge mašinskog ispravljanja felni (aluminijumskih, mesinganih, čeličnih) najsavremenijim uređajem za ispravljanje felni do 28".

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.