Zaposlenje

Zaposlenje

Naše poslovanje usmereno je ka profesionalnoj usluzi, beskompromisnom kvalitetu i naravno, zadovoljstvu klijenata. Potrebni su nam profesionalci u svojoj struci, motivisani i vredni radnici koji će obezbediti kvalitet usluga i poverenje klijenata.

Izboru saradnika pristupamo pažljivo, pridajemo mu veliki značaj i ništa ne prepuštamo slučaju.

Trenutno raspoloživa radna mesta

  • Automehaničar
  • Automehaničar - elektroničar
  • Prodavac
  • Vozač
  • Magacioner

Ukoliko ste zainteresovani za neko od ponuđenih radnih mesta, dostavite nam vaše podatke na e-mail: office@lavauto.rs ili nas jednostavno pozovite na tel. 011/239 00 09, ostavite vaš broj telefona i mi ćemo vas pozvati. Obavezno naznačite za koje radno mesto ste zainteresovani.

Ukoliko vam nijedno, od trenutno raspoloživih radnih mesta, nije odgovarajuće, podatke iz vaše radne biografije nam možete dostaviti na naš e-mail: office@lavauto.rs. Kontaktiraćemo vas ukoliko se ukaže potreba za osobom vašeg profila.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.