O nama

1989. godine osnovana je porodična firma pod nazivom GORDON AUTO SPORT, sa namerom da našem tržištu ponudi širok izbor kvalitetnih auto delova. Preduzeće je proširilo svoju delatnost otvaranjem još jednog prodajnog mesta 1992 godine pod nazivom LAV AUTO.

Logičan korak je predstavljalo otvaranje auto-servisa i prodavnice u jednom objektu i time zaokružili celinu servisne usluge, što je doprinelo kraćem zadržavanju vozila u servisu, prilikom intervencije. U početku se asortiman bazirao na prodaji delova za vozila Zastava (Yugo), Lada i Volkswagen, kasnije je asortiman proširen na delove za sva vozila iz segmenta delova za zamenu u redovnom servisnom intervalu.

Poslovna politika zasnovana je na konstantnoj ponudi visoko kvalitetnim auto-delovima. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz dugoročni plasman delova najpoznatijih svetskih proizvođača, znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, koji su već decenijama u prvoj ugradnji velikog broja svetskih proizvođača automobila.

Naš strateški planiran program nam je pomogao da izgradimo prepoznatljiv imidž, i da ga prezentujemo potrošačima i korisnicima naših usluga, na najbolji mogući način. Investiranje u beskompromisan kvalitet je najbolji način za prepoznavanje potreba krajnjih korisnika i u skladu sa tim usmeravanje našeg poslovanja. Cilj nam je da informišemo potrošače i obezbedimo savremene proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i želje.

Danas se u Grupi Lav auto nalaze 2 prodavnice auto delova, auto-servis i specijalizovana prodavnica za prodaju Thule opreme. Lav auto predstavlja uspešno preduzeće koje karakteriše kvalitetna usluga, visok nivo profesionalnosti u radu i veliki broj zadovoljnih korisnika.
Tradicija, iskustvo kao i neprekidan rad na poboljšanju usluga su činili da LAV AUTO, prvenstveno zahvaljujući preporuci, napreduje i da zauzme mesto među vodećim servisima i da postane uzor poslovanja na ovim prostorima. Dve decenije uspešnog rada pouzdan je pokazatelj ponude i budućeg doprinosa razvoju tržišta auto opreme. Gledajući u budućnost našeg poslovanja, stalno pratimo tehnološka dostignuća i neprestano usavršavamo proces u svim područjima delovanja, kako u prodajnom sektoru, tako i u domenu servisiranja.

Ekipa Lav auta uvek vam je na raspolaganju.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.