Kad kabina vozila smrdi - Wynn's pomaže

Kad kabina vozila smrdi - Wynn's pomaže

Ništa lepše od vožnje po vrelom letnjem danu, dok prijatan vazduh iz klime hladi vaše vozilo. Osim ako taj vazduh više nije prijatan i počne da smrdi. Neprijatan miris je siguran znak da sa vašim sistemom klime nešto nije u redu, ali to je ujedno i najmanji problem.

Mnogo veći problem je što se tokom korišćenja klima uređaja na isparivaču javlja kondenzacija, a gde ima vlage, brzo se nastanjuju sve vrste bakterija, buđ, mikroorganizmi, indrstrijsko zagađenje, polen. Dok zagađena klima radi, ovi mikroorganizmi se raspršuju u prostor za putnike i stižu do vaših pluća. Ukoliko vas peku oči dok radi klima, kijate, imate suvi kašalj, alergijske reakcije ili se javi neka bakterijska infekcija – vi imate ozbiljan problem sa sistemom klime, a Wynn’s nudi rešenje!

Wynn’s Airco Clean je jedino sredstvo na našem tržištu sa biocidima koji garantovano ubijaju sve bakterije, čiste i dezinfikuju klima uređaj i imaju dugotrajni efekat!

Biocid iz sredstva Airco Clean garantovano i efikasno uništava: Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Candia albicans, Aspergillus niger, Penicillium funiculosum, Cladosporium cladosporoides, Streptococcus faecalis, Bacillus cereus, Pseudomonas aerouginosa, Klebsiella pneumoniae i Salmonella typhimurium.

Sredstvo  Airco clean se koristi isključivo uz aparat Aircomatic III, a tretman je preporučen od strane sledećih proizvođača vozila: Volkswagen, Audi, Porsche, Peugeot, Citroen, Mercedes, Renault, Hyundai, BMW i Volvo.


Šta možete da očekujete ukoliko rešite da tretirate svoje vozilo tretmanom Airco Clean:

Jedna bočica sredstva će tokom polusatnog tretmana dezinfikovati ceo sistem klime   

Biće eliminisani svi neprijatni mirisi iz klima sistema i iz kabinem

Sprečićete alergijske reakcije (kijanje, kašljanje, iritacije očiju, otečenost grla...)

Ukoliko se odlučite za dopunski tretman ozonom uz sredstvo Wynn’s Air Purifier uklonićete SVE neprijatne mirise organskog porekla (mirise hrane, prosutog pića, kućnih ljubimaca, pušenja, povraćanja...)

Wynn’s tretman klime možete zakazati u Lav autu pozivom na broj 011 239 000 9 ili putem adrese prodaja@lavauto.rs

Adrese i kontakt telefone servisa koji obavljaju Wynn’s tretmane klime potražite ovde.

Ukoliko ste vlasnik ili radite u auto servisu i želite Wynn’s uređaj AIRCOMATIC III za svoje mušterije, pišite nam na office@lavauto.rs ili pozovite na 011 239 000 9.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.