Ležajevi točka SKF

Ležajevi točka SKF

lezajevi skf_00SKF je osnovan 1907. godine i od samog početka fokusiran na kvalitet, tehnički razvoj i marketing. Rezultati u oblasti istraživanja i razvoja su doveli do velikog broja inovacija koje su napravile nove standarde i proizvode u svetu ležaja.

Kompletan ležaj točka sa svim neophodnim pratećim delovima u jednoj kutiji (KIT) – to je ono što očekujete da Vam obezbedi SKF kao vodeći dobavljač originalnih delova svetskih proizvodjača automobila. Kupovinom SKF ležaja možete biti sigurni da će vaš ležaj imati performanse koje odgovaraju poslednjoj tehnologiji automobilske industrije. SKF proizvodi sve vrste ležaja - od najjednostavnijih jednoredih kugličnih, do kompleksnih HUB ležaja.
Vama i Vašem mehaničaru će u jednoj kutiji biti dostupno sve što je potrebno da bi Vam kvaliteno bio zamenjen ležaj točka – od zaptivki, ležaja, do najmanjih delova potrebnih za zamenu svakog specifičnog dela.                                        

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.