Brink Srbija - kuke za auto - prodaja, ugradnja i dokumentacija

Skrojene za vaš auto

Brink

Brink je lider na tržištu kada su u pitanju vučne kuke. Bez obzira da li želite da vučete prikolicu, kamp prikolicu, nosač bicikla, konjsku prikolicu ili prikolicu za čamac, Brink uvek ima pravu vučnu kuku i komplet ožičenja koji će zadovoljiti vaše zahteve.

Brink vam nudi širok izbor vučnih kuka u više verzija za skoro svaku vrstu automobila. Razlikujemo kuke sa prirubnicom, fiksne vučne kuke, odvojive vučne kuke i uvlačne vučne kuke. Iako svaka vrsta kuke ima svoje posebne karakteristike, one dele neke zajedničke karakteristike na polju inovacija, jednostavnosti upotrebe i bezbednosti koje pružaju vrhunski kvalitet.

Pogledajte koji modeli auto kuka su raspoloživi za vaše vozilo, uporedite mogućnosti, lakoću montaže i demontaže i izaberite omiljeni model iz široke palete vučnih kuka.

Pretraživač auto kuke prema tipu vozila

Modeli Brink kuka za auto

Brink sklopiva auto kuka
Sklopiva automatska kuka za vuču

Da li redovno koristite vučnu kuku, cenite dizajn automobila i želite najjednostavniju upotrebu? Uvlačna vučna kuka nudi ovu kombinaciju. Ako sklopite kuku za vuču, ništa ne ukazuje na njeno prisustvo ispod automobila i samo jednim pokretom ruke biće spremna za ponovnu upotrebu.

Brink vertikalno demontažna vučna kuka za auto
Vertikalna demontažna auto kuka EU-5

Tražite li kuku za svoj automobil koja nakon upotrebe postaje potpuno nevidljiva? Tada je Brink vertikalna odvojiva vučna kuka savršeno rešenje. Možete izvaditi kuglu i odložiti je u prtljažnik. Kod većine vučnih kuka možete i sklopiti utičnicu iza branika.

Brink dijagonalno demontažna auto kuka
Dijagonalna demontažna auto kuka EU-4

Potrebna vam je odvojiva kuku za vuču koja se ističe u jednostavnosti upotrebe? Dijagonalno odvojiva vučna kuka se lako koristi i možete bez napora otključati i zaključati kuglu. Kao dodatna prednost, nosač vučne kuke ostaje uglavnom nevidljiv nakon uklanjanja kuke.

Brink fiksna kuka za auto
Fiksna vučna kuka EU-3

Ako često koristite auto kuku, tada je fiksna vučna kuka pravi izbor za vas. Stalno je dostupna, ne traži održavanje i trajaće koliko i vaš automobil. Fiksna vučna kuka pogodna je za svaku vrstu izazova bilo da je to nosač bicikla, vuča prikolice, karavana, konjske prikolice ili prikolice za čamac.

Brink auto kuka za nosač bicikla
Auto kuka za nosač bicikla (za elektro vozila)

Volite biciklizam, ali vaš automobil ne sme vući prikolice (elektro vozila)? Brink auto kuka za nosač bicikla može biti odgovor na vaš problem. Ovaj sistem nije u mogućnosti da vuče, ali vam omogućava da nosite. Samo određeni modeli Thule nosača bicikla mogu se postaviti na ovu kuku.

Brink auto kuka sa prirubnicom
Vučna kuka sa prirubnicom

Da li imate dostavni kombi ili kamionet? Tada vam Brink kugla sa prirubnicom izuzetno odgovara. Ova fiksna vučna kuka napravljena je za teške poslove i zbog toga se često koristi u profesionalnom transportu. Postoje tri vrste: sa dve rupe, četiri rupe i spuštena verzija sa četiri rupe.

Komplet za ožičenje auto kuke

Brink komplet specifičnog ožičenja za vozila garantuje optimalnu vezu između vašeg automobila i prikolice, nosača bicikla ili karavana. Bezbedno putovanje ne zavisi samo od vrste vučne kuke, već je podjednako važan ispravan električni priključak koji obezbeđuje signalizaciju i napajanje vučenog vozila. Brink nudi komplete ožičenja sa sedam i trinaest iglica koji ispunjavaju sve zahteve kupaca.

Euro standard

Sve Brink auto kuke su u skladu sa evropskim bezbednosnim propisima

Veliki izbor

Izaberite model auto kuke koji odgovara vašim potrebama

Kvalitetna ugradnja

Profesionalna ugradnja auto kuka i električne instalacije auto kuke

Dokumentacija

Izdajemo sertifikat i potvrdu o ugradnji auto kuke

Kontakt

Potrebna vam je pomoć pri izboru auto kuke? Kontaktirajte nas

Posebno razvijene i testirane za vaš automobil.

Brink je stručnjak za vučne kuke već više od sto godina. Zahvaljujući osnovnim vrednostima inovacije, jednostavnosti upotrebe i sigurnosti, postali su svetski lider u dizajnu, ispitivanju i proizvodnji vučnih kuka i instalacija za kuke.

Brink i Thule

2006. godine švedski koncern Thule je kupio Brink. Ovim preuzimanjem naziv se promenio iz Brink u Thule. Kada je Thule odlučio da se potpuno fokusira na auto opremu, 2016. godine distancirao se od odeljenja za vuču. Od tada auto kuke ponovo nose poznato ime Brink.

Napravljeno u Holandiji

Svi Brink proizvodi, auto kuke, instalacija i pribor se dizajniraju, testiraju i proizvode u vlastitim pogonima.

Prvi izbor proizvođača

Brink je prvi izbor mnogih proizvođača automobila. Doprinosi njihovim inovacijama, dizajnu i procesu izrade i garantuje da dobijaju pouzdane i visokokvalitetne proizvode koji se lako mogu integrisati u njihova vozila. Brink sarađuje sa mnogim proizvođačima tokom faze dizajniranja novog automobila.

Sve cene na sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Maksimalno koristimo sve resurse da svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, niti da svaki artikal imamo na stanju.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.