Amortizeri KYB

Amortizeri KYB

kyb amortizeri0KYB (KAYABA) je jedan od vodećih svetskih proizvođača amortizera i svetski lider u razvoju hidraulične tehnologije. Amortizeri KAYABA u potpunosti ispunjavaju svoju svrsishodnost, visok kvalitet opravdava dugogodišnje liderstvo na tržištu proizvodjača autodelova, gde u većini slučajeva, visoka performantnost nadmašuje kvalitet proizvoda konkurentskih kompanija. 

Dugotrajnost, zadovoljstvo i sigurnost su sinonimi za amortizere KAYABA.

Paleta KYB proizvoda za evropsko tržište obuhvata šest vrsta amortizera:

kyb amortizeri premium

PREMIUM

Osnovna verzija su amortizeri punjeni uljem poznati pod imenom Premium. Superiornih performansi potpuno samoprilagodiv i tehnički unapređen, sadrži mnoge tehničke prednosti u svrhu produženja radnog veka.

kyb excel_mEXCEL - G

Sledeća vrsta amortizera su gasni amortizeri (Patentirani ventili zajedno sa komprimovanim azotom). 

Gas pod visokim pritiskom omogućava bolje performanse što znači bolje držanje vozila na putu. Pruža izvanrednu udobnost vožnje i smanjuje penušanje tipično za obične amortizere.

kyb gas_mGAS-A-JUST

Samopodešavajući gasni amortizer koji daje novu dimenziju kontroli vožnje. Princip se bazira na specijalnoj hidrauličnoj tečnosti pogodnoj za korišćenje u svim vremenskim uslovima i komprimovanom N2 gasu.

Zahvaljujući svojoj posebnoj konstrukciji oni se prilagođavaju svim uslovima vožnje. Ovi amortizeri su idealni za vozila kod kojih se zahteva natprosečna amortizacija.

kyb ultra_mULTRA SR

Ultra SR amortizeri namjenjeni su sportskoj vožnji. Izrađeni su tako da osiguravaju odličnu stabilnost i upravljanje vozilom. Namjenjeni su vozačima koji vole sportsku vožnju.

 

kyb agx_mAGX

Osnovna odlika AGX amortizera je jednostavno podešavanje tvrdoće. Zavisno od modela amortizera moguć je odabir između 4 odnosno 8 položaja koji određuju tvrdoću.

 

kyb monomax_mMONOMAX

Monomax amortizer proizveden je kao rezultat posebnih zahteva vozača vozila s pogonom na sva četiri točka (4WD) s maksimalnom kontrolom snage i izdržljivosti. Najveći 46 mm cilindar sadrži čak 60% više N2 gasa i ulja nego standardni 37 mm cilindar. Ovakva konstrukcija omogućava veće apsorpcije udaraca sa zahtevnog i neravnog terena. Gumeni zaštitnici od prašine takođe su posebno izrađeni za ovu vrstu amortizera i bolje štite klip amortizera od metalnih i plastičnih štitnika u teškim uslovima vožnje.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.