Kvačila SACHS

Kvačila SACHS

sachs_kvacilaSACHS su idealna kvačila koja odgovaraju skoro svim vozilima, u skladu sa OEM propisima. Tehnički su savršena, isprobana i testirana hiljade puta, a pri tom ne treba pominjati da su obloge bez azbesta.

S obzirom da u slučaju menjanja samo delova kvačila na vozilu, ne postiže se maksimalno vreme do sledećeg servisa, SACHS preporučuje kompletne setove kvačila kao optimalno rešenje.

sachs_setSet kvačila sadrži:

  • Korpu kvačila
  • Lamelu kvačila
  • Potisni ležaj

Setovi se isporučuju u kompletu sa posebnom mašću za montažu i besprekoran rad.

Potrebe klijenata prošle su kroz značajne promene tokom poslednjih nekoliko godina. Iz tog razloga, SACHS razvija i proizvodi od najsitnije komponente pa sve do kompleksnih sistema. To znači da se pretpostavlja da je sve veći nivo odgovornosti, posebno u oblasti razvoja. SACHS proizvodnja obuhvata sve od cilindra kvačila na pedali pa do zamajca.

Visok kvalitet kvačila je od suštinskog značaja za komercijalna vozila. Kao lider na tržištu SACHS u svojoj ponudi ima i delove kvačila za komercijlna vozila, autobuse, traktore i specijalna vozila. Proizvodni porgram obuhvata lamele, duple lamele, dupli tanjir kvačila, DMF zamajce i koncetrične cilindre. Vrhunska iskorišćenost snage motora pri prenosu je specifična za SACHS proizvode. SACHS je pokazao izvanredne tehničke sposobnosti i izuzetnu efikasnost i sa SACHS kvačilom ne morate brinuti čak nekoliko 100.000 milja, što dokazuje preko 170 miliona ugrađenih kvačila.

SACHS zamajci dvostruke mase (DMF) su prvoklasni proizvodi koji putničkim i komercijalnim vozilima poboljšavaju upravljivost.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.