Auspusi WALKER

Auspusi WALKER

walker_auspuhViše od 80 godina iskustva, vrhunska tehnologija, nerđajući čelik, optimalna zvučna izolacija, znatno duži vek trajanja i maksimalna sigurnost uz garanciju od 18 do 24 meseca opredeljuju najpoznatije proizvođače da u prvu ugradnju za svoja vozila upravo izaberu WALKER auspuhe.

Asortiman od preko 12.000 pozicija, koji obuhvata kako standardne i aluminizirane tako i katalizatore i fleksibilne elemente, u stanju je da obezbedi svakom kupcu bilo koji deo izduvnog sistema koji je neophodno zameniti.

Ono što WALKER auspuhe čini posebnim leži u činjenici da su odabrane najkvalitetnije sirovine, koje u kombinaciji sa vrhunskom tehnologijom i završnom obradom obezbeđuju kompaniji primat u snabdevanju tržišta kako originalnim tako i rezervnim delovima.

Za ovakav rad usledila su i brojna priznanja, uglavnom baš onih automobilskih proizvođača koji su se kasnije i opredelili da WALKER zauzme mesto u prvoj ugradnji.

walker_lonac

IZDUVNI LONCI

Čelik debljine 120g/m2 presvučen slojem aluminijuma debljine 1.2mm. Dvostruka zaštita od korozije. Svi auspusi su proizvedeni po specifikaciji prve ugradnje, tako da je ugradnja istih veoma laka jer ne zahteva prepravke.

walker_cevi

IZDUVNE CEVI

Originalnog izgleda, aluminizirani čelik, jednostavna ugradnja

walker_flexi

FLEKSIBILNE CEVI

Omugućavaju fleksibilnu vezu izduvne grane sa ostatkom izduvnog sistema

walker_pribor

GUMICE, ŠELNE, DIHTUNZI

Po pravilu, sa zamenom lonca potrebno je zameniti i gumene nosače i metalne šelne

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.