Svećice i grejači NGK

Svećice i grejači NGK

ngk_sveciceigrejaciNGK je vodeći proizvođač svećica, grejača i lambda sondi. Nalazi se u prvoj ugradnji najvećih svetskih proizvođača automobila i obezbeđuje vrhunske komponente prema njihovim specifičnim zahtevima.

Kao rezultat toga, NGK je često konsultovan u početnim fazama procesa proizvodnje motora, tako da dizajneri i inžinjeri NGK rade uporedo sa razvojnim timovima proizvođača motora. Svaki proizvod NGK je dizajniran prema najrigoroznijim standardima i pruža pouzdanost i postojane performanse pod svim uslovima.

SVEĆICE NGK

ngk_sveciceNGK tehnologija omogućava proizvodnju svećica za sve vrste automobilskih motora, kao i za motocikle, čamce i mnoge druge primene. NGK proizvodi i lageruje preko 1000 različitih tipova svećica. Svaki tip udovoljava najzahtevnijim proizvođačkim specifikacijama. To, bez sumnje, čini NGK svećicom br. 1 u svetu.

GREJAČI NGK

ngk_grejacOd svetskog proizvođača br. 1 u svećicama, može se očekivati samo najbolje i u području grejača. NGK u proizvodnji koristi naprednu tehnologiju, kako bi inžinjeri motora dobili maksimum iz svojih proizvoda.

Nedavno je NGK lansirao za tržište rezervnih delova najnoviji asortiman keramičkih grejača za aplikacije za koje je i snabdevač u prvoj ugradnji.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.