Creva GATES

Creva GATES

gates_crevaŠirok asortiman, prva ugradnja kod najpoznatijih svetskih proizvođača automobila, visok kvalitet proizvoda ključni su faktori koji kvalifikuju Gates kao vodećeg svetskog proizvođača remenja i creva.

Svi Gates-ovi proizvodi zadovoljavaju ili čak prevazilaze zahteve za prvu ugradnju, tako da je u automoto industriji ime Gates sinonim za prvoklasan proizvod koji zadržava sve svoje karakteristike u različitim radnim uslovima. Sve Gates-ove fabrike u Evropi imaju ISO 9002 sertifikat, kao i QS-9000 sertifikat dodeljen od Forda, GM i Chryslera. 

gates_profilisana-creva

PROFILISANA CREVA

Fabrički oblikovana creva raznih oblika namenjena su svim sistemima za hlađenje. Otporna su na povišenu temperaturu, ozon i sredstva za hlađenje. Jedna dimenzija creva namanjena je većem broju aplikacija.

gates_vulco-flex

VULCO–FLEX CREVA

Fleksibilna creva ojačana spiralnom metalnom oprugom, koja omogućava pravljenje najrazličitijih oblika creva. Otporna na temperature i do +125°C, kao i na  ozon i sredstva za hlađenje.

gates_flexi

FLEKSIBILNA CREVA ZA VAZDUH

Talasasta aluminijumska creva otporna na toplotu, hladnoću, ulje i oksidaciju. Ekstremno fleksibilna, a ipak zadržavaju oblik posle formiranja.

gates_gorivo

VIŠENAMENSKA CREVA ZA GORIVO

Creva malog prečnika specijalno dizajnirana za gorivo. Otporna na visoke temperature, ulje, ozon. Imaju spiralno tekstilno ojačanje.

gates_konektori

KONEKTORI

Preporučuju se za male prečnike grejača i creva. Dizajnirani su da obezbede bolje zaptivanje između creva, otporni su na ekstremne temperature.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.