Kaiševi GATES

Kaiševi GATES

gates_kaisevi

Svi Gates-ovi proizvodi zadovoljavaju ili čak prevazilaze zahteve za prvu ugradnju, tako da je u automoto industriji ime Gates sinonim za prvoklasan proizvod koji zadržava sve svoje karakteristike u različitim radnim uslovima

Širok asortiman, prva ugradnja kod najpoznatijih svetskih proizvođača automobila, visok kvalitet proizvoda ključni su faktori koji kvalifikuju Gates kao vodećeg svetskog proizvođača remenja i creva.

gates_micro

MICRO-V KAIŠEVI

Višekanalni kaiševi sa uzdužnim V žljebovima. Dizajnirani prema zahtevima originalne ugradnje. Nisko profilni uzdužni kanali obezbeđuju potpuno prijanjanje i odličnu fleksibilnost kaiševa.

gates_powergrip

ZUPČASTI KAIŠEVI POWERGRIP

Projektovano je za prenos širokog opsega brzina i snaga na bregaste osovine. Jaka vlakna od fiberglasa obezbeđuju povećanu fleksibilnost i otpornost na istezanje. Precizno oblikovani zupci omogućavaju odlično zahvatanje odgovarajućih žljebova na zupčaniku i smanjuju nivo buke.

gates_power_komplet

POWERGRIP KOMPLET ZA UGRADNJU

Komplet čine zupčasti kaiš sa odgovarajućim zateznim remenicima i zatezačima kao i uputstvom za ugradnju.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.