Filteri FILTRON

Filteri FILTRON

filtron00Vik - FILTRON je jedna od najvećih i najmodernijih poljsko - američkih joint venture firmi specijalizovanih za proizvodnju i distribuciju filtera ulja, filtera vazduha, filtera goriva, filtera kabine, hidrauličkih i industrijskih filtera pod robnom markom FILTRON.

U ponudi FILTRON ima oko 2300 vrsta filtera kvaliteta originalne ugradnje za sve modele vozila, a godišnjom proizvodnjom od 58.000.000 filtera drže 42% poljskog tržišta filtera.

filtron filteri
Ispunjavajući striktne zahteve tržišta FILTRON obezbeđuje vrhunski kvalitet u proizvodnji filtera. Uz pomoć implementiranja sistema kvaliteta ISO/TS 16949 (sistem kvaliteta koji se odnosi na prvu ugradnju) i ISO 14001 (sistem kvaliteta koji se odnosi na zaštitu životne sredine) u svoje poslovanje firma Vik FILTRON postala je ozbiljan partner kako vodećim proizvođačima automobila za prvu ugradnju (Volksvagen, General Motors, Ford, Seat, Fiat, Land Rover itd), tako i ovlašćenim servisima na tržištu rezervnih autodelova.

FILTERI

  • filteri ulja
  • filteri vazduha
  • filteri goriva
  • filteri kabine (klime)

 filtron filteri-uljafiltron filteri-vazduhafiltron filteri-gorivafiltron filteri-kabine

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.