Akumulatori FIAMM

Akumulatori FIAMM

fiamm-akumulatoriFiamm Grupacija je osnovana od strane porodice Dolcetta 1942. godine sa sedištem u Montecchio Maggiore,Vićenca, Italija. Tokom godina, kompanija se razvijala unoseći raznolikost u vrstama proizvoda i osvajanju svetskog tržišta.

Svi Fiamm akumulatori su dizajnirani u cilju optimizovanja performansi, pouzdanosti i vremena autonomije. Kao odgovor najzahtevnijim vozačima današnjice, FIAMM nudi proizvod koji precizno odgovora zahtevima udobnosti, pouzdanosti i sigurnosti.

TITANIJUM i potrošnja energije

fiamm titanAutomobili poput svemirskih brodova. Čista tehnologija i pouzdanost na malom prostoru. DVD player, CD, air condition, air bag i speakerfon više ne spadaju u opcionalan deo serijske opreme. Nalaženje pravog odgovora na sve veću energetsku potražnju za FIAMM predstavljalo je pravi izazov, a pobeda nosi ime TITANIJUM.

Kao odgovor najzahtevnijim vozačima današnjice, FIAMM nudi proizvod koji precizno odgovora zahtevima udobnosti, pouzdanosti i sigurnosti.

Bez održavanja

Akumulatore Titanijum u Titanijum plus karakteriše tehnologija na bazi OLOVA i KALCIJUMA koja se koristi kako za pozitivne tako i za negativne ćelije.

Potreba za održavanjem i za dopunjivanjem je isključena, jer je potrošnja vode u toj meri smanjena da je rezerva elektrolita, koji je već prisutan u trenutku formiranja, dovoljna za celokupno trajanje akumulatora.

Punjenje bez pražnjenja

Tehnologija Olovo/Kalcijum osigurava nizak nivo pražnjenja što akumulatoru omogućava da održi visok nivo napunjenosti kako tokom lagerovanja tako i posle, u periodima dugog stajanja tokom korišćenja.

Otpornost na koroziju

Neverovatna čistoća komponenti i pažljiv odabir legura garantuju poverenje tokom upotrebe i smanjen rizik korozije ćelija.

TAJNA JE U POKLOPCU - moć pod kontrolom

Poklopac SPC (Safety Power Checked)/4K  koji se nalazi na svim akumulatorima TITANIJUM,  je omiljen najvećim evropskim automobilskim kućama zbog pouzdanosti i kvaliteta. Njegov sistem centralizacije gasa je poboljšan tako da je učinio kompletnim kondenzaciju kiselih čestica.

Garantovana sigurnost sa protivpožarnim blokatorom

Protivpožarni blokator koji se nalazi na unutrašnjoj strani poklopca anulira rizik od pojave slučajnih varnica ili plamena van akumulatora.

Na zahtev nekih od najvećih automobilskih internacionalnih kuća (BMW, Ford, Opel, itd...), TITANIJUM garantuje bolje pokrivanje voznog parka zahvaljujuči velikom izboru akumulatora  standardne visine (190 mm) kao i one koji su visine 175 mm. 

TITANIJUM PLUS 

fiamm titan_plusIzaberi proizvod koji u sebi obuhvata pouzdanost, sigurnost i udobnost najvišeg nivoa. Titanijum plus obećava siguran start, rezervu energije koja zadovoljava moderne automobile i brzu dopunu potrošene energije.

Akumulator TITANIJUM PLUS garantuje:

Siguran start 

akumulatori Titanijum Plus pokazuju, čak i u ekstremnim klimatskim uslovima, veću snagu za 30% od potrebne u toku starta.

Veću uštedu energije

Titanijum Plus garantuje efikasan i tačan odgovor na sve veću potražnju energije moderno opremljenih automobila

Brzu dopunu potrošene energije

zahvaljujući većoj površini za jonsku razmenu punjenje akumulatora odvija se brže kad je auto u funkciji.

Check up na prvi pogled

optimalno korišćenje akumulatora garantovano je "Check control system".To je optički pokazivač koji pokazuje stanje dopunjenosti i nivo elektrolita.

DIAMOND

fiamm diamondDijamant je koncentrat tehnologije i pouzdanosti da garantuje sigurne vozne performanse .

  • Opseg posvećen Azijskim i Evropskim vozilima
  • Siguran starter

CIAK Star

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.