Filteri MAHLE

Filteri MAHLE

mahleSkoro svi proizvođači motora i vozila opremaju svoje motore sa Mahle filterima kao standardnom opremom. U svaki svoj proizvod Mahle ugrađuje pre svega kvalitet što potvrđuje saradnja sa renomiranim proizvođačima automobila. 

Mahle ima dugu tradiciju u proizvodnji filtera, jer je odavno prepoznao koliko je važno optimalno funkcionisanje filtera za cirkulaciju vazduha i tečnosti u motoru, tako da efikasno sagorevanje zahteva dobru filtraciju.

Pošto je za zdravlje ljudi vrlo bitan čist vazduh, u firmi Mahle se s velikom pažnjom pristupa razvoju i proizvodnji filtera kabine (klime). Zajednička karakteristika svim Mahle filterima je da imaju visoku efikasnost u zaštiti ljudi, motora i okoline. Postprodajno tržište-aftermarket ima pristup celokupnom programu motornih delova i filtera u kvalitetu prve ugradnje. Jedina razlika između Mahle originalnih i zamenskih delova je pakovanje.

  • Filteri goriva
  • Filteri ulja
  • Filteri vazduha
  • Filteri klime

mahle filtermahle proizvodi

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.