Kočione obloge FERODO

Kočione obloge FERODO

Ferodo nudi program od preko 36 kočionih obloga koje su prilagođene karakteristikama kočionih sistema različitih tipova vozila. Formulacija proizvoda odgovara u potpunosti postojećoj EO homologaciji.

 

  • Sigurnosni pribor je standard(an).
  • Brz odziv kočnog sistema.
  • Produženi vek trajanja, smanjeno habanje kočnih diskova, nizak nivo buke.

 

Sve Ferodo kočne pločice izrađene su u skladu sa Regulacijom 90.

Ferodov program kočnih diskova pokriva 96% tržišta i to najbolje oslikava obim Ferodovog kočnog programa. Apsolutna preciznost izrade sprečava nastajanje buke i šumova. Preciznost izrade odgovara standardu prve ugradnje.

Materijal kočionih obloga zadovoljava zahteve vozila sa kočnim dobošima. Sigurnosni pribor je standard(an). Ferodovi kočni paknovi u sprezi sa Ferodo pločicama na prednjoj osovini daju idealne rezultate pri kočenju.

Ferodo nudi izuzetno opsežan program kočnih diskova, pločica u tri linije FDB po kojoj je prepoznatljiv, FSL koji pokriva kompletan asortiman i potpuno bešumne TQ pločice za koje su na Pariskom sajmu u 2007 godini i nagrađeni, zatim paknova kao i dodatni pribor za veći broj evropskih i japanskih vozila. Izrađen je i testiran za apsolutnu pouzdanost postojećih kočnih sistema vozila. Ferodo pločice i paknovi su deo širokog programa koji odgovara OE kvalitetu i kako je već navedeno uvodi se u prvu ugradnju.

Ferodo proizvodi se putem specijalizovane trgovine distribuiraju i kao rezervni delovi.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.