Mirisne jelkice WUNDER-BAUM

Mirisne jelkice WUNDER-BAUM

wunder-baum mirisi 00Wunder-baum "Little Trees" su prepoznatljive mirisne jelkice - osveživači automobila. Ovi osveživači specifičnog oblika dominiraju na tržištu auto-osveživača već preko 50 godina. Oblik jelkice je zaštićen patent, a proizvod se pojavljuje u preko četrdeset različitih mirisnih nota.

Kompanija je osnovana 1952. godine i do danas je pod upravom istog čoveka. Iako se operacije kompanije vode na svih pet kontinenata (gotovo da i nema teritorije na kojoj ne postoje mirisne jelkice), centrala kompanije je i danas na mestu gde je davno započela komercijalna proizvodnja, u mestu Watertown, država Njujork, u SAD. Proizvodnja u Evropi uspostavljena je od 1964. godine. Od početka devedesetih godina do današnjih dana "Little Trees" mirisna jelkica postaje ne samo veoma popularan brend, već i simbol osveživača u automobilu odnosno uobičajene sitnice koja nas vezuje za unutrašnjost automobila. Zato se ovaj proizvod pojavljuje u brojnim filmovima, TV emisijama, crtanim filmovima, novinskim fotografijama da bi asocirao na automobil – mesto na kojem ga svakodnevno susrećemo.

wunder-baum mirisi 01

"Little Trees" ili Wunder-baum (što su dva imena iste robne marke) je sponzor nekoliko značajnih timova u oblasti auto-moto sporta, kao što su Porsche-Motorsport u Nemačkoj, Mike Olsen tim na NASCAR trkama u SAD, Formula 3 u Italiji.

Osim mirisnih jelkica, asortiman kompanije obuhvata još nekoliko desetina različitih osveživača vazduha, i to ne samo u automobilima i drugim vozilima, već i za osvežavanje vazduha u prostorijama. "Little Trees" mirisne jelkice su lider na tržištu i neosporno su kvalitetnije od svih konkurentskih proizvoda, kopija i imitacija, jer jedine obezbeđuju kombinaciju neobično intenzivnog, a pri tom diskretnog i nenametljivog mirisa, proizvedene su isključivo od visoko kvalitetnih materijala koristeći prirodne i industrijski razvijene mirisne note neškodljive po zdravlje. Dostupno je preko četrdeset zanimljivih mirisnih nota koje su Vaš saveznik u automobilu, u kancelariji, kod kuće. Trajanje emitovanja mirisne note je osam nedelje, što je još jedna od originalnih karakteristika kvaliteta "Little Trees" mirisnih jelkica. 

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.