Prodaja guma - popusti, rate

Prodaja guma - popusti, rate
Pripremili smo Vam izuzetno primamljivu ponudu prilikom kupovine i montaže novih pneumatika na vozilo. Pored sezonskih i vansezonskh akcija, očekuje vas niz povoljnosti i prijatna iznenađenja. Dozvolite nam da Vam predstavimo najvažnije prednosti kupovine guma u našem prodajnom centru:

 

plus

Popust na usluge pri kupovini guma

Prilikom kupovine guma u našem objektu odobravamo 20% popusta na usluge montaže i balansiranja guma.
plus

Besplatno pumpanje azotom!

U našem objektu vršimo besplatno pumpanje guma azotom. Ako već niste upoznati o prednostima ove tehnologije možete se obavestiti prateći sledeći link.
plus

Besplatna kesa za gume

Svim kupcima poklanjamo kese za odlaganje vansezonskih guma. Više ne morate da brinete da će Vam gume isprljati unutrašnjost vašeg vozila prilikom transporta guma do vašeg podruma ili garaže.
plus

Najsavremenija oprema i materijali

Montaža, balansiranje, krpljenje i sve ostale intervencije na gumama obavljamo na najsavremenijoj opremi i sa najkvalitetnijim materijalom (tegovima, ventilima...)
plus

Iskusni majstori

Sve usluge obavljaju kvalifikovani majstori sa velikim radnim iskustvom. 

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.