Servisna knjižica u izdanju Lav auta

Servisna knjižica u izdanju Lav auta

Prva servisna knjižica u izdanju Lav auta upravo je izašla iz štampe i možete je potražiti u Lav autu ili Thule Shop-u na Novom Beogradu.

Servisna knjižica Lav auta je proizašla iz zahteva naših klijenata, ali i dugogodišnjeg iskustva u poslu kojim se bavimo i želje da to znanje podelimo sa vozačima.

Osim dela koji je standardan za gotovo sve servisne knjižice i koji ima za cilj da vlasniku pruži pregledan uvid u sve redovne i vanredne servise, tehničke, mehaničke i elektronske promene na vozilu, novina koju smo uveli je edukativni deo namenjen kako iskusnim vozačima, tako i onima kojima su to možda prvi automobili i prva servisna knjižica. Potrudili smo se da jasno i na sažet način opišemo šta se podrazumeva pod redovnim (malim) i velikim servisom, ali i da objasnimo razlike između vrsta pneumatika, načine kako utvrditi dotrajalost guma, ukažemo na značaj redovnog servisiranja i dezinfekcije klima uređaja, pojasnimo zašto je ipak važno servisirati automatski menjač i istaknemo najvažnije usluge koje se tiču servisiranja i popravke vozila.

„Iako sve informacije o vozilima naših klijenata i promenama na njima unosimo u naš sistem, klijenti su uvek želeli i „pisani trag“ o svemu tome, što kao podsetnik za sebe, što kao garanciju prilikom kupoprodaje automobila da je vozilo održavano na pravilan način. Iskustvo koje imamo u poslu nam je pomoglo da napravimo servisnu knjižicu koja neće služiti samo za puko unošenje podataka, već ima za cilj da edukuje vozače i ukaže na značaj prevencije i redovnih servisa kako bi vozilo što duže imalo performanse koje je predvideo proizvođač“, ističu u Lav autu.

Servisnu knjižicu možete kupiti u Lav autu, Thule Shop-u na Novom Beogradu ili poručiti na sledećem linku Servisna knjižica.

Ukoliko ste serviser i želite kvalitetne servisne knjižice za svoje klijente, nudimo posebne pogodnosti prilikom kupovine. Za komercijalne uslove nam u tom slučaju možete pisati na office@lavauto.rs.

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.