KONIG lanci za sneg vrhunskog kvaliteta i dizajna

Najbrža montaža lanaca za sneg! Samo 12 sec.

Filtriraj
Sortiraj

KONIG

Konig je italijanski proizvođač vrhunskih lanaca za sneg koji su dobitnici najznačajnijih nagrada i priznanja širom sveta za inovaciju, dizajn i lakoću korišćenja. Od 2004 - 2015. godine Konig je poslovao kao deo firme THULE, što je najbolji dokaz o proizvodima vrhunskog kvaliteta. Sa garancijom od 5 godina Konig lanci se svrstavaju u najkvalitetnije lance u svim segmentima. Konig Lanci za sneg su dobitnici značajnih nagrada i priznanja širom sveta zbog lakoće korišćenja, dizajna i inovacija.

Vodič za izbor lanaca za sneg

Pronađite koji lanci za sneg odgovaraju vašem vozilu

Lanci za sneg se uobičajeno biraju prema dimenziji guma na vašem vozilu. Obavezno proverite dimenziju pneumatika pre kupovine lanaca za sneg!

Kod nekih novijih vozila postoji tendencija uštede prostora, i ostavljeno je premalo mesta za montiranje standardnih lanaca za sneg. Pojedini proizvođači čak ne dozvoljavaju montažu lanaca zbog mogućih oštećenja delova oslanjanja.

Proverite u uputstvu da li je za vaše vozilo predviđena upotreba lanaca za sneg!

Lanci za sneg koji ne odgovaraju točkovima mogu da oštete vozilo. Česti su slučajevi da nestručno postavljeni lanci oštete određene delove na motornom vozilu.

O brendu Konig

Od osnivanja firme 1966. godine u italijanskom gradu Leće, Konig sa ponosom proizvodi i usavršava lance za sneg premium kvaliteta koji se distribuiraju širom sveta. Konig danas ima široku paletu proizvoda i nudi lance za sneg za sve vrste proizvoda.

Konig lanci za sneg su brzi, intuitivni, lako se uklapaju i daju kompatibilna rešenja za gotovo sve veličine točkova na skoro svakom vozilu. KONIG nudi sigurnost i samopouzdanje koji su potrebni za putovanje po snežnim putevima.

Od 2004 - 2015. godine Konig je poslovao kao deo firme THULE, što je najbolji dokaz o proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Nijedan drugi brend lanaca za sneg nije dobio takav širok spektar nagrada.

Sa Konig lancima ćete stići bez problema i do najsnežnijih odredišta.

Garancija

Sa garancijom od 5 godina Konig lanci se svrstavaju u najkvalitetnije lance u svim segmentima.

Dizajn i inovacije

Konig Lanci za sneg su dobitnici značajnih nagrada i priznanja širom sveta zbog lakoće korišćenja, dizajna i inovacija. 

Istraživanje i razvoj

Svaki Konig lanac je pažljivo razvijen i proizveden kako bi ispunio dva najvažnija zahteva:

  • biti uvek za korak ispred drugih u segmentu inovacija
  • kreirati proizvod jednostavan za upotrebu, u svakoj prilici

Konig stalno teži tome da svi aspekti u proizvodnji lanaca za sneg funkcionišu besprekorno. Počevši od dizajna, svaki korak u procesu proizvodnje dobija isti, visok stepen pažnje od strane posvećenih stručnjaka. Sve inovacije i svaki novi dizajn prolaze kroz iscrpnu fazu istraživanja i razvoja, montiranja i testiranja, kako bi Konig lanci i dalje bili najsigurniji i najtraženiji lanci koji život čine jednostavnijim i lakšim.

Testiranje

U Konig test centru svakodnevno se sprovodi veliki broj testova kako bi se analizirao kvalitet osnovnih sirovina i efikasnost lanaca prilikom same upotrebe.
Različitim sofisticiranim testovima se mogu identifikovati mogući defekti u početnoj sirovini – čeliku, ali i da se utvrdi da su svi Konig lanci unutar strogih internih parametara, što su preduslovi za dug vek trajanja.

Sve cene na sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Maksimalno koristimo sve resurse da svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, niti da svaki artikal imamo na stanju.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.