Filteri KNECHT

Filteri KNECHT

filteri knecht_00KNECHT proizvodi filtere za ulje, vazduh i gorivo. Danas je KNECHT među vodećim evropskim proizvođačima filtera za prvu ugradnju u putnička vozila, kamione, poljoprivredne strojeve, autobuse, kompresore, građevinske strojeve, brodove, specijalne strojeve i industrijska postrojenja.

Filteri vazduha- Kompletni usisni sistemi koji smanjuju buku, potrošnju i emisju izduvnih plinova, a povećavaju snagu i okretni moment motora.

Filteri ulja- Filter s lako izmjenjivim elementima. KNECHT je prvi u svetu proizveo uljni filter u celosti izrađen od plastike.

Filteri goriva/ benzin/ nafta/ repičino ulje (bio diesel)

Filteri vazduha za putničke kabine- zadržavaju i najsitnije čestice prašine, pelud, mikroorganizme i izduvne plinove. Posebno su efikasni filteri s aktivnim ugljenikom.

  • Filteri vazduha
  • Filteri ulja
  • Filteri goriva
  • Filteri kabine

Povezani tekstovi

Najnovije sa bloga

Prijavite se za newsletter
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.